Peuteropvang, tussenschoolse én buitenschoolse opvang

Als Kindcentrum biedt de Zilvermeeuw een compleet programma waarin onderwijs en opvang elkaar aanvullen en versterken. Welschap Kinderopvang zorgt voor zowel voor, tussen en naschoolse opvang als opvang in de schoolvakanties.

Peuteropvang

De peuteropvang van Welschap is gevestigd in basisschool de Zilvermeeuw. We delen de ingang met de school en het buitenplein met de kleutergroepen. Kinderen vanaf 2 jaar en 3 maanden mogen twee dagdelen komen spelen in één van onze twee peuteropvanglokalen. Wij werken met het educatieve VVE programma Uk & Puk, waarin spelen centraal staat en er aandacht is voor de (taal-) ontwikkeling van de kinderen.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur.

Tussenschoolse opvang

De kinderen eten met de leerkracht en daarna zullen zij onder begeleiding van Welschap een half uur buitenspelen.

In de grote pauze kan uw kind overblijven op school. De kinderen eten dan samen met de leerkracht en daarna kunnen zij onder begeleiding van Welschap een half uur buitenspelen.

Ouder aan het woord:

“Mijn kinderen vinden het hier geweldig. De gezellige opvang kan ik bij iedereen aanraden”

Ilse Kroon – Moeder van Eva (6) en Bram (4)

Naschoolse opvang

Op woensdag en vrijdag verzorgt Welschap Kinderopvang  de naschoolse opvang  bij BSO De Kameleon (Lauraplein, Spectrum). Op maandag, dinsdag en donderdag doet BSO de Zilvermeeuw dit vanuit de Zilvermeeuw. Bij de Zilvermeeuw is er opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Welschap Kinderopvang is een ervaren aanbieder van opvang. De medewerkers zijn betrokken, enthousiast en bezorgen uw kind ontspanning en plezier na schooltijd.

De BSO biedt een afwisselend activiteitenaanbod met o.a. workshops en uitstapjes. Daarnaast is er altijd aandacht voor spel en bewegen onder leiding van een professionele sportmedewerker.

Voor informatie, tarieven en inschrijven verwijzen we u naar welschapkinderopvang.nl. Inschrijven kan via deze link: inschrijven.